S više od 15 godina rada i iskustva, tvrtka Novotex vam nudi širok asortiman Fischbein, Union Special, Newlong, Siruba, Yao Han (Beta F), Dürkopp Adler, Htech i Rotondi šivaćih ručnih strojeva, šivaćih glava, šivaćih sistema, kućanskih i industrijskih šivaćih strojeva, automatskih pakirnih linija i vaga, parnih postaja za glačanje te originalnih rezervnih dijelova i popratne opreme za vaše potrebe pakiranja proizvoda u različite vrste vreća. Uz to smo i ovlašteni distributeri za područje Republike Hrvatske.

Naš uspjeh dokazuje i naše visoko pozicionirano mjesto koje zauzimamo na ljestvici Top 10 velikih FISCHBEIN distributera na području istočne Europe za 2009. godinu.

Već 2010. godine tvrtka Novotex dobiva status ovlaštenog distributera i servisa za Fischbein proizvode na području Republike Hrvatske.

A od 2017. godine tvrtka Novotex Vam s ponosom predstavlja naše prve i vlastite tokarske strojeve s automatskim posmakom izrađene u RH. Kombinacijom naših znanja, umijeća i dugogodišnjih iskustava izradili smo univerzalne strojeve uloživši sve napore kako bi osigurali da naši strojevi zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i izdržljivosti. Naš pristup dizajnu predstavlja spoj jednostavnosti, kvalitete materijala i strastvene izrade. Svake su pojedinosti strojeva pomno promišljene i izrađene da poboljšaju funkcionalnosti i dodatno naglase performanse i učinkovitosti naših strojeva. Bez obzira obrađujete li čelik, obojene metale ili plastiku, naši strojevi imaju ono što je potrebno da obave Vaše najzahtjevnije poslove.

slika

Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontakt:
Tel: +385 (0)48/855-595
Fax: +385 (0)48/855-426
Gsm: +385 (0)99/221-6533 / +385 (0)91/575-6897
E-mail: novotex@net.hr

Copyright © Novotex

Adresa:
Novoselska 4
48268, Gornja Rijeka
Koprivničko-križevačka županija
Hrvatska
Web: www.novotex.hr