• Fischbein poluautomatski mini sistem FU koristi se za šivanje svih vrsta otvorenih vreća s krep trakom, uključujući papir, polipropilen, polietilen, itd., osim tkanih vreća. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Operater ručno uvodi vreću u šivaći stroj koji se pokreće putem krajnjeg prekidača ili fotoćelije te na kraju šivanja pneumatski ili elektromagnetski nož automatski odsjeće konac i krep traku. Za nesmetan rad mini sistema preporučuje se korištenje transportera. Transporter se može upravljati nožnim prekidačem.
  • Fischbein automatski mini sistem JDF8-F je kompaktni i cjeloviti mini sistem koji se koristi za mala pakiranje u vreće od 5 do 30 kg. Mini sistem JDF8-F koristi se za obično šivanje svih vrsta otvorenih vreća, uključujući papir, polipropilen, polietilen, mrežaste vreće, itd. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Mini sistem JDF8-F opremljen je uvlakačem za automatsko navođenje vreće u šivaći stroj te pokretnim tračnim transporterom. Šivaći stroj se pokreće putem krajnjeg prekidača ili fotoćelije te na kraju šivanja, pneumatski cilindar automatski potisne konac u nož šivaćeg stroja. Uvlakač je motorizirani sustav dizajniran tako da automatski navodi vreću u šivaći stroj bez operatera, omogućavajući automatsko šivanje vreće. Motor je opremljen podesivom remenicom koji omogućava jednostavnu sinkronizaciju s šivaćim strojem i brzinom transportera.
  • Fischbein automatski mini sistem FUA koristi se za šivanje svih vrsta otvorenih vreća s krep trakom, uključujući papir, polipropilen, polietilen, itd., osim tkanih vreća. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Mini sistem FUA opremljen je uvlakačem za automatsko navođenje vreće u šivaći stroj te uređajem za rezanje i poravnavanje vrha vreće. Šivaći stroj se pokreće putem krajnjeg prekidača ili fotoćelije te na kraju šivanja pneumatski ili elektromagnetski nož automatski odsječe konac i krep traku. Za nesmetan rad mini sistema preporučuje se korištenje transportera. Transporter se može upravljati nožnim prekidačem. Uvlakač je motorizirani sustav dizajniran tako da automatski navodi vreću u šivaći stroj bez operatera, omogućavajući automatsko šivanje vreće. Motor je opremljen podesivom remenicom koji omogućava jednostavnu sinkronizaciju s šivaćim strojem i brzinom transportera.
  • Fischbein automatski mini sistem FFS koristi se za obično šivanje svih vrsta otvorenih vreća, uključujući papir, polipropilen, polietilen, mrežaste vreće, itd. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Mini sistem FFS opremljen je uvlakačem za automatsko navođenje vreće u šivaći stroj te uređajem za presavijanje vrha vreće. Šivaći stroj se pokreće putem krajnjeg prekidača ili fotoćelije te na kraju šivanja pneumatski cilindar automatski potisne konac u nož šivaćeg stroja. Za nesmetan rad mini sistema preporučuje se korištenje transportera. Transporter se može upravljati nožnim prekidačem. Uvlakač je motorizirani sustav dizajniran tako da automatski navodi vreću u šivaći stroj bez operatera, omogućavajući automatsko šivanje vreće. Motor je opremljen podesivom remenicom koji omogućava jednostavnu sinkronizaciju s šivaćim strojem i brzinom transportera.
  • Fischbein automatski mini sistem FTS koristi se za obično šivanje svih vrsta otvorenih vreća, uključujući papir, polipropilen, polietilen, mrežaste vreće, itd. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Mini sistem FTS opremljen je uvlakačem za automatsko navođenje vreće u šivaći stroj. Šivaći stroj se pokreće putem krajnjeg prekidača ili fotoćelije te na kraju šivanja, pneumatski cilindar automatski potisne konac u nož šivaćeg stroja. Za nesmetan rad mini sistema preporučuje se korištenje transportera. Transporter se može upravljati nožnim prekidačem. Uvlakač je motorizirani sustav dizajniran tako da automatski navodi vreću u šivaći stroj bez operatera, omogućavajući automatsko šivanje vreće. Motor je opremljen podesivom remenicom koji omogućava jednostavnu sinkronizaciju s šivaćim strojem i brzinom transportera.
  • Fischbein poluautomatski mini sistem FS koristi se za obično šivanje svih vrsta otvorenih vreća, uključujući papir, polipropilen, polietilen, mrežaste vreće, itd. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Operater ručno uvodi vreću u šivaći stroj koji se pokreće putem krajnjeg prekidača ili fotoćelije te na kraju šivanja pneumatski cilindar automatski potisne konac u nož šivaćeg stroja. Za nesmetan rad mini sistema preporučuje se korištenje transportera. Transporter se može upravljati nožnim prekidačem.
  • Fischbein ručni mini sistem FP koristi se za obično šivanje svih vrsta otvorenih vreća, uključujući papir, polipropilen, polietilen, mrežaste vreće, itd. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Operater ručno uvodi vreću u šivaći stroj koji se pokreće putem krajnjeg prekidača ili fotoćelije te na kraju šivanja ručno potisne konac u nož šivaćeg stroja. Za nesmetan rad mini sistema preporučuje se korištenje transportera. Transporter se može upravljati nožnim prekidačem.
  • Fischbein ručni mini sistem PP koristi se za trajno ili privremeno učvršćivanje prijenosnog ručnog šivaćeg stroj model F koji se i dalje može koristiti kao neovisan šivaći stroj. Mini sistem PP koristi se za obično šivanje svih vrsta otvorenih vreća, uključujući papir, polipropilen, polietilen, mrežaste vreće, itd. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Operater ručno uvodi vreću u šivaći stroj koji se pokreće putem krajnjeg prekidača te na kraju šivanja ručno potisne konac u nož šivaćeg stroja. U slučaju potrebe, operater također može ukloniti šivaći stroj sa postolja te ga koristiti drugdje kao samostalni šivaći stroj. Za nesmetan rad mini sistema preporučuje se korištenje transportera. Transporter se može upravljati nožnim prekidačem.
  • Fischbein ručni mini sistem BM-BLC koristi se za trajno ili privremeno učvršćivanje prijenosnog ručnog šivaćeg stroj model F koji se i dalje može koristiti kao neovisan šivaći stroj. Opremljen je pokretnim postoljem podesivim po visini, elektroničkom vagom sa zaslonom te valjkastim transporterom. Mini sistem BM-BLC koristi se za obično šivanje i/ili šivanje s krep trakom svih vrsta otvorenih vreća do 15 kg, uključujući papir, polipropilen, polietilen, mrežaste vreće, itd. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Operater ručno uvodi vreću u šivaći stroj koji se pokreće putem nožnog prekidača te na kraju šivanja ručno potisne konac u nož šivaćeg stroja. U slučaju potrebe, operater također može ukloniti šivaći stroj sa postolja te ga koristiti drugdje kao samostalni šivaći stroj.
  • Fischbein ručni mini sistem BM koristi se za trajno ili privremeno učvršćivanje prijenosnog ručnog šivaćeg stroj model F koji se i dalje može koristiti kao neovisan šivaći stroj. Opremljen je pokretnim postoljem te pomičnim stolom za lakše vođenje vreće kroz šivaći stroj. Mini sistem BM koristi se za obično šivanje svih vrsta otvorenih vreća, uključujući papir, polipropilen, polietilen, juta, itd. Savršen je za mala pakiranja koja zahtijevaju kapacitet do 300 vreća/sat. Operater ručno uvodi vreću u šivaći stroj koji se pokreće putem nožnog prekidača te na kraju šivanja ručno potisne konac u nož šivaćeg stroja. U slučaju potrebe, operater također može ukloniti šivaći stroj sa postolja te ga koristiti drugdje kao samostalni šivaći stroj.
Go to Top