Servis

Tvrtka Novotex specijalizirana je za popravak šivaćih strojeva za šivanje vreća vodećih svjetskih proizvođača. Također smo specijalizirani za popravak industrijskih robota te omotača paleta. Svojim djelovanjem, do sada smo ostavili dubok trag kod svojih klijenata što se tiče kvalitete i stručnosti obavljanja popravka.

Uz dugogodišnje iskustvo tvrtka Novotex ima status ovlaštenog distributera i ovlaštenog servisa za Fischbein, Union Special, Newlong, Siruba, Yao Han (Beta F), Htech, Comau, Effe3Ti, Rotondi te Dürkopp Adler proizvode.

Naš cilj je pružiti našim kupcima inovativnu tehnologiju i opremu kako bi se suočili sa njihovim trenutnim izazovima učinkovite i profitabilne proizvodnje te pružiti pozitivno korisničko iskustvo kroz svaku fazu Vaše odluke i proizvodnog ciklusa.

Bilo da Vam je potrebna oprema za zatvaranje vreća ili potpuno integrirana linija za pakiranje vreća, kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim mogućnostima. Pružamo profesionalne savjete u pretprodaji te podršku i servis nakon prodaje.

Preko servisa moguće je naručiti sve originalne rezervne dijelove dostupne odmah sa skladišta.
U prilog stručnosti ide i činjenica da osoblje servisa redovito polaže tehničke seminare kod proizvođača.

Prilagođene usluge pomoći za Vaše sustave za pakiranje i rukovanje vreća

Pružamo podršku i pomoć kroz čitav vijek trajanja (životni vijek) strojeva, kroz zajamčene brze i profesionalne tehničare.

Zadovoljstvo kupaca od najveće nam je važnosti, a rad koji obavljamo svaki dan usmjeren je na to da osiguramo da dostigne svoj puni potencijal.

Obratite nam se za pomoć koja najbolje odgovara Vašim potrebama, bilo na udaljenosti ili na licu mjesta, naš tim Vam stoji na raspolaganju!

Rezervni dijelovi

Učinkovito logističko upravljanje s sustavom skladišta rezervnih dijelova, omogućuje nam slanje potrebnog dijela u roku od nekoliko sati. Naš tim za postprodaju uvijek je dostupan za izravnu konzultaciju i savjetovanje.

Pomoć na licu mjesta

Brzo rješavanje tehničkih problema zahvaljujući namjenskoj pomoći naših visoko obučenih i kompetentnih tehničara na licu mjesta što uvelike pridonosi smanjenju neočekivanih zastoja postrojenja i proizvodnje.