Rješenja

Naša rješenja za pakiranje i rukovanje vreća nude dodatnu vrijednost, u svakom pogledu. Tvrtka Novotex Vam nudi sveobuhvatno rješenje za svaki sektor djelatnosti.

Performanse, brzina, pouzdanost i smanjenje održavanja izravni su rezultat našeg dugogodišnjeg iskustva.

Naš opsežan asortiman proizvoda te sistemska rješenja naširoko se koriste u nekoliko industrija, a uključuje strojeve i opremu za vaganje, punjenje, zatvaranje, transportiranje, paletiziranje te omatanje raznih vrsta vreća, kao i potrošni materijal.

Tehnološki suvremenim i fleksibilnim rješenjima, širokim asortimanom proizvoda za pakiranje i rukovanje vreća te individualnim savjetovanjem, postižemo optimalna rješenja s kojima olakšavamo posao i snižavamo troškove pakiranja i proizvodnje naših partnera.

Naša je početna točka slušanje partnera, kako bismo bili sigurni da ćemo ponuditi najbolja rješenja za pakiranje i rukovanje njihovih proizvoda.

Temeljito razumijevanje potreba proizvođača, zajedno s pomnom analizom fizikalno-kemijskih svojstava proizvoda i zahtijevanog kapaciteta proizvodnje, pomažu nam jamčiti kvalitetnu i učinkovitu konfiguraciju sustava.

Gdje god se nalazili, bez obzira u kojem ste sektoru djelatnosti, uz Novotex možete poboljšati Vaše poslovanje.

Jer biti najbolji u klasi predstavlja obvezu, sada i ubuduće!

Hrana

Zabrinuti zbog sigurnosti proizvoda, nudimo niz rješenja za zatvaranje i pakiranje prehrambenih proizvoda poput začina, smrznutih proizvoda, bombona, mlijeka u prahu, mesa, itd.

Građevinski materijal

Nudimo nekoliko rješenja za zatvaranje i pakiranje proizvoda u vreće poput drvenih peleta, cementa, ukrasnog kamenja, ljepila za pločice, gipsa, premiksa, itd.

Farmaceutika

Također nudimo niz rješenja za zatvaranje i pakiranje proizvoda u farmaceutskoj industriji.

Minerali

Glina, ugljen, sol, pijesak ili šljunak, nudimo cijeli niz ekonomskih rješenja opreme za zatvaranje i pakiranje.

Kemikalije

Nudimo niz rješenja za zatvaranje i pakiranje raznih kemijskih proizvoda kao što su pesticidi, urea, sumpor, plastika, gnojiva, kalijev karbonat, itd.

Hrana za kućne ljubimce

U ponudi imamo i nekoliko rješenja za polu i potpuno automatsko zatvaranje i pakiranje hrane za kućne ljubimce.

Stočna hrana

Imamo veliko iskustvo u pakiranju stočne hrane te nudimo čitav niz polu i potpuno automatiziranih rješenja za zatvaranje i pakiranje proizvoda u vreće.

Poljoprivreda i žitarice

Nudimo niz ekonomskih rješenja za zatvaranje i pakiranje slobodno padajućih proizvoda kao što su voće, povrće, brašno, riža, šećer, žitarice, itd.